Interim HR / Projektledare

HR-direktör/HR-chef

Behovet av en interimslösning kan vara under en föräldraledighet, en sjukskrivning eller innan er nya HR-chef är på plats. En annan anledning kan också vara att man någon/några dagar per vecka under en period vill prova på vad en HR-chef faktiskt kan bidra med och vilket värde en sådan funktion tillför.

Genom att anlita mig till ditt företag får du en affärsdriven, erfaren HR-resurs. Jag har erfarenhet från svenska och internationella organisationer med allt från femtio till tusen medarbetare. Jag har byggt upp och/eller lett HR-team med upp till tjugo medarbetare.

Mitt uppdrag är i första hand att stödja VD, ledning och chefer men också att stärka medarbetarna i företaget. Affären är i fokus och HR-arbetet drivs alltid utifrån bolagets KPI:er.

Uppdraget skräddarsys utifrån ditt företags behov.

HR-projekt

Jag har drivit komplexa projekt i mindre och större bolag, ägarledda och börsnoterade, i Sverige och internationellt. Jag har haft både kortare och längre uppdrag. Exempel på projekt jag har drivit är stora förändringsprojekt såsom omorganisationer, in- eller outsourcingprojekt, kompetenstransformationer, att bygga upp eller transformera HR-avdelningar eller HR-processer, stärka enskilda ledningsgrupper eller team samt drivit kultur- och värderingsresor.

Tveka inte att ta kontakt så resonerar vi om hur jag kan hjälpa dig och ditt företag.