Referenser

”Tajming är som bekant allt. Sara Lerdell kom till Dramaten i ett läge när hennes spetskompetens behövdes som bäst och mest. I det att #metoo och #tystnadtagning briserade var Sara den som akut och omedelbart förstod behovet av åtgärder och organisatoriska förändringar. På kort tid skaffade sig Sara en enorm respekt och ett välförtjänt förtroende. Hennes insatser och engagemang kommer man minnas länge. Jag minns det redan”.
Läs mer om Andreas här.

Andreas T Olsson

Skådespelare

”Sara kom till Dramaten när teatern befann sig i ett mycket turbulent skede. Med brinnande engagemang, självklar auktoritet och en stor dos värme och empati kastade hon sig in i verksamheten och vann omedelbart personalens förtroende. Under den tid hon var på teatern initierade och genomdrev hon en rad viktiga åtgärder och policies på personalområdet och visade prov på såväl människokännedom och känslighet som ledarskap och handlingskraft”. Läs mer om Hannes här.

Hannes Meidal

Skådespelare, Dramaten

”Saras ledarskap och person står för kompetens och empati. Med rak kommunikation, handlingskraft och värme står hon vid rodret och styr. Hon får de mest komplicerade situationer att framstå som intressanta. Den bästa HR-chef jag någonsin haft”. Läs mer om Julia här.

Julia Dufvenius

Skådespelare, Dramaten

”Jag har haft förmånen att få arbeta tillsammans med Sara på Dramaten. Sara är en tydlig, strukturerad, drivande och väldigt empatiskt person som är enormt professionell inom HR och jag känner stort förtroende för Sara. Jag ger henne mina allra bästa rekommendationer”.

Helén Rapp

Mask- och Kostymchef, Dramaten

”Under tiden som CFO för MTG Sweden lärde jag känna Sara som en person med ett fantastiskt driv, engagemang och mycket kunnig inom HR-professionen. Sara har tillsammans med sitt team fått HR att vara en del av affären och varit viktiga nyckelspelare i vår transformation. Jag ger Sara mina allra bästa rekommendationer”.

Johan Johansson

CEO, 3 Sverige

”Jag har arbetat nära Sara på MTG och även anlitat henne som chefscoach till mina medarbetare på Com Hem. Sara är en tillgång som utmanar, stöttar & inspirerar vilket ger märkbara resultat såväl i organisationen som i ledarskapet. Jag ger henne mina varmaste rekommendationer!”.

Joel Westin

Product Director, Com Hem

”Som interims HR-Direktör på Klarna gjorde Sara ett mycket bra arbete under sina 8 månader hos oss. När Sara kom till oss hade vi stått utan HR Direktör i några månader. Målmedvetet och med mycket passion och driv lyckades hon skapa en stabil plattform för HR organisationen”.

Knut Frängsmyr

COO & Deputy CEO, Klarna

”Jag har haft nöjet att ha Sara som HR-direktör på såväl Canal Digital som på Clear Channel. Hennes arbete med att utveckla organisationen har stärkt såväl affären som resultatet”.

Patrik Hofbauer

CEO, Telenor Sverige

”Jag har under flera år arbetat nära Sara och sett hennes arbete med att stärka och utveckla en organisation. Jag kan ge henne mina varmaste rekommendationer”.

John Nordin

CEO, Canal Digital Sverige och Finland

“Jag har arbetat med Sara både på Canal Digital och MTG. Sara har alltid varit engagerad, drivande och balanserad i sina lösningar. Jag kan varmt rekommendera henne både i förändringsprocesser, etablerande av en välfungerande HR-funktion och som ledningsstöd”.

Emma Thorsén

Head of Customer Experience, Viaplay

“Sara har den unika kombinationen att vara både hjärna och hjärta. Hon är oerhört professionell, kunnig och en sann medmänniska med stor värme och empati. Projektet “Kompetens för konkurrenskraft” på TV4 gav oss verktygen för att möta de framtida kompetenskraven”

Per Berg

Sveriges Radio, Tidigare Sändningschef TV4

”Jag har haft förmånen att arbeta med Sara när hon jobbade på MTG. Sara är driven, passionerad och lösningsorienterad. Detta i kombination med att hon förstår affären och är resultatorienterad gör henne unik. Jag ger Sara mina varmaste rekommendationer!”

Sahar Kupersmidt

Vice President Pay-TV, MTG Sverige

“Jag har anlitat Sara på VIDA Management vid genomförandet av en tvådagars workshop med min avdelning. Resultatet blev att vi nu har en tydlig handlingsplan för att stärka, utveckla och förbättra vårt arbetssätt och oss som team. Sara planerade och ledde workshopen på ett engagerat och tydligt sätt”.

Peter Hummerhielm

Tidigare CFO, TNS SIFO

“Sara är alltid professionell, tydlig och välstrukturerad. Ser lätt behov hos både människor och i organisationen. Jag blev väldigt imponerad på Canal Digital hur hon lyfte HR-arbetet och lyckades få fokus på så många viktiga områden som tidigare varit åsidosatta. Sara har en något unik förmåga att få organisationer att dra åt ett gemensamt håll”.

Benny Hagbert

CFO & Vice President, Middagsfrid

“För mig står Sara för driv och engagemang. Hon ser snabbt förbättringsområden inom en organisation och finner bra lösningar, som hon även ser till att implementera. Att samarbeta med Sara är enkelt då hon tillämpar rak och tydlig kommunikation”.

Ebba Möller

MT-Ledarskap, Tidigare Försäljningschef, Clear Channel Sverige AB

“Sara Lerdell är en av de få utrotningshotade HR-konsulter som behärskar konsten att fokusera på organisationen utan att glömma människorna som utgör den! Hon hjälpte mig navigera igenom en svår period i mitt yrkesliv. Utan hennes engagemang, värme och tydliga vägledning hade vi nog inte haft den framgång som vi njuter av idag!”

Kaveh Pourshahidi

Ägare & Creative Director, Bond Street Film Stockholm

”Sara är mycket skicklig inom hela HR-fältet och den chefscoach som inspirerat allra mest”.

Joakim Redin

IS/IT chef, Canal Digital Sverige